Deutsch (de)English (en)Francais (fr)Nederlands (nl)

Vacature

Voor ons hoofdkantoor Airblast B.V. in Heerhugowaard zoeken wij op dit moment:

Sales Executive Nederland

Functieomschrijving:

Heb je een afgeronde opleiding economie, techniek, sales of een vergelijkbare richting? Durf jij verantwoordelijkheid te nemen, ben jij nieuwsgierig, flexibel en zoek jij een uitdagende baan in de technische sector? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Heerhugowaard als onze nieuwe vertegenwoordiger buitendienst regio Nederland. In deze functie zal je onderdeel uitmaken van ons zeer internationaal georiënteerde verkoopteam waarin jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de verkoop van de Airblast producten in de Nederlandse markt. Je rapporteert direct aan onze sales manager en jij onderhoudt zelfstandig het contact met bestaande klanten en distribiteurs, maar bent ook altijd op zoek naar nieuwe klanten. 

Click hieronder om de volledige vacature te lezen

Sales Executive Nederland


 

Vacature

Voor ons hoofdkantoor Airblast B.V. in Heerhugowaard zoeken wij op dit moment:

Account Manager Capital Equipment

Functieomschrijving:

Voor ons hoofdkantoor in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een Account Manager Capital Equipment buitendienst. In deze functie zal je onderdeel uitmaken van het verkoopteam van Airblast. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de Airblast producten als straal/spuit hallen als ook straalmachines in je eigen gebied en rapporteert direct aan de sales manager.
Je onderhoudt het contact met bestaande klanten en distribiteurs, maar je bent ook altijd op zoek naar nieuwe klanten en industrieën.

Click hieronder om de volledige vacature te lezen

Account Manager Capital Equipment

 

Vacature

Voor ons kantoor Airblast-Abrasives B.V. in Alkmaar zoeken wij op dit moment:

Account Manager Nederland

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van straalmiddelen binnen de Nederlandse markt en je rapporteert direct aan de general manager.  Je onderhoudt het contact met bestaande klanten en bent altijd op zoek naar nieuwe klanten en mogelijkheden om onze producten te verkopen. Je zult in eerste instantie veel onderweg zijn binnen Nederland en hebt de mogelijkheid door te groeien naar een internationale sales functie.:

Click hieronder om de volledige vacature te lezen

Account Manager Nederland

 

Job Vacancies

For our branch office Airblast-Abrasives B.V. we are currently seeking:

Account Managers - Germany

Job Description:

We are looking for Account Managers with experience in the foundry and/or blasting-coating industry for Germany. As Account Manager, you will be responsible for driving sales and growth within one of Airblast-Abrasives most important and strategic markets. You’ll have responsibility for accounts within your country, dealing with the first line of questions, help define the business plan, drive remarkable growth and identifying and developing new prospects.

To read more click on icon below to open PDF:

Account Manager - Germany

Contact

  • Send us an e-mail
  • Call us on +31 72 57180 02
  • Request a quotation
  • Follow us on:

          

contact
Created by Trefnet • Powered by Shark CMS